دانلود کتاب در ادامه مطلب
دانلود کتاب در ادامه مطلب
آرتور شوپنهاور
انديشمند آلمانی ( ۱۷۸۸–۱۸۶۰ )
گردآوري و ويرايش : مريم فودازي
"آرتور شوپنهاور" در 22 فوریهي 1788، در شهر "دانتزیگ" آلمان (گدانسك در لهستان امروزي) ديده به جهان گشود. پدر او كه پيشهي بازرگانی داشت، به سبب مهارت، مزاج گرم، سرشت پابرجا و عشق به آزادی، نام آور بود. هنگامی که آرتور پنج سال داشت، پدرش از "دانتزیگ" به "هامبورگ" كوچ کرد؛ زیرا "دانتزیگ" به دليل چيرگي "پروس" در سال 1793، استقلال [ =خودسالاري ] خود را از دست داده بود. بدین ترتیب، شوپنهاور جوان، میان تجارت و داد و ستد بزرگ شد و با وجود تشویق و تحریک پدر، اين كار را ترك كرد، ولي اثرات آن در وی باقی ماند که عبارت بود از رفتاری كمابيش خشن، ذهنی حقيقتبین و شناختي نسبت به امور دنیا و مردم؛ همین امر، وی را در برابر فیلسوفان رسمی آکادمیک، که او از آنها بيزار بود، قرار داد. شوپنهاور میگوید:
"طبیعت، نهاد و یا اراده، از پدر به ارث میرسد و هوش، از مادر."
آبراهام لينکلن
پرزيدنت امريكايي (1809- 1865)
ويرايش : مريم فودازي
«آبراهام لینکلن» در 12 فوریه 1809 (همزمان با چارلز داروین) در خانواده اي فقير و در کلبه ای چوبی در مزرعه «سینکینگ اسپرینگ» به دنیا آمد. پدرش «توماس لینکلن» و مادرش «ننسی هانکز» نام داشت و هر دو بی سواد بودند. آبراهام یک خواهر بزرگتر به نام سارا لینکلن داشت که در سال 1805 به دنیا آمد. برادر کوچک وي، توماس در اوان کودکی جان سپرد.
کتابخانه عمومی شهر کانزاس در ایالت میسوری ایالات متحده آمریکا گرچه به عجیب ترین کتابخانه جهان شهرت یافته است ولی این کتابخانه نشان از خلاقیت و نوآوری مسئولین و سازندگان خوش ذوق آن در طراحی فضایی با عنوان و هدف کتابخانه است.
َ
طرح "اين چند كتاب" با هدف ارتقای مطالعه مفيد کتابخوان ها و آشنايی و آگاه ساختن آن ها با كتابهای فاخر و ارزشمند موجود در كتابخانههای عمومی كشور و افزایش فرهنگ مطالعه در جامعه در حال اجرا می باشد. در اين طرح هر ماه تعدادی كتاب در قالب پوستر برای کتابخوان ها معرفی میشود.
از ویژگی های انتخاب کتاب مواردی چون در نظر گرفتن سلایق مختلف اقشار جامعه، انتخاب کتاب های کاربردی و مفید، متناسب بودن کتاب ها با مناسبت ها و ایام های همچون ماه محرم، رمضان و موارد دیگر می توان نام برد.
تاكنون چندین پوستر با عناوين چون مطلع عشق، وقايع اتفاقيه، خاكريزهای كاغذی، آقا جلال،سنگ سنگ تا پيروزی،روزگاری نو و ... معرفی شده است.
ادامه مطلب توجه کنید
ادامه مطلب....
برای سفارش کتاب از طریق طرح ملی کتاب من
شماره عضویت کارت کتابخانه ویانام و نام خانوادگی خود همراه با مشخصات کتابشناختی(عنوان، نویسنده، ناشر) کتاب مورد نظر را در قسمت نظر خواهی وارد نمایید.
کتاب مورد نظر شما در صورت وجود در بانک مرکزی پایگاه کتاب من سفارش داده می شود و پس از مراحل خرید و ارسال آن به کتابخانه توسط کتابداران آماده سازی و در اختیار سفارش دهنده قرار خواهد گرفت.
تعداد صفحات : 40

اهداف کتابخانه: کتابخانه یک نهاد اجتماعی است که نقش مهمی در اعتلا و پیشرفت فرهنگ انسانی ایفا می کند. به منظور استفاده هرچه بیشتراز کتابخانه ها نهادینه ساختن آنها امری گریز ناپذیر است .با توجه به محیطی که کتابخانه قرار است در آن نهادینه شود، کار وتلاشهای انجام شده در این زمینه متفاوت است .اهداف تاسیس کتابخانه ، راههای ترویج کتابخوانی و عوامل موثر در عدم استفاده از کتاب ها در این زمینه مور دبررسی قرار می گیرد. *************************************************************************** درباره کتابخانه : کتابخانه عمومی بنه گز در سال 1388در روستای بنه گز افتتاح شد. این کتابخانه در زمینی به مساحت 480 متر مربع و با زیربنای 218 متر مربع می باشد که تحت پوشش نهاد کتابخانه های عمومی کشور و اداره کل کتابخانه های استان بوشهر و اداره کتابخانه های شهرستان تنگستان می باشد .و دارای بخش های مختلفی مانند بخش مخزن کتاب ،بخش اتاق کودک ،بخش اتاق بانوان و آقایان ودارای مخزن کتب بزرگسالان - بخش ویژه کتب کودکان - بخش مرجع - نشریات ادواری - بخش ویژه کتاب های دفاع مقدس - کلاسهای فرهنگی می باشد . *************************************************************************** شرایط عضویت : 1)تکمیل فرم ثبت نام 2)دو قطعه عکس 3)فتوکپی شناسنامه 4)مبلغ 3500تومان حق عضویت سالیانه *************************************************************************** آدرس: بوشهر ،شهرستان تنگستان ،روستای بنه گز *************************************************************************** ساعت کار: کتابخانه صبح از ساعت 8الی 11 می باشد. *************************************************************************** ایمیل کتابخانه عمومی بنه گز: librarybonehgaz@yahoo.com *************************************************************************** تلفن تماس مسئول کتابخانه: 09397608581